Sports oppgradering med nye S-Line seter

Fikk melding fra finn.no om at noen solgte en 2010 A4 Avant i deler etter en front-kollisjon og etter litt diskusjon med selger var jeg på tur til Sarpsborg for å hente setene! Dette er S-Line skinnseter med alcantara i midten og skinn på sidene. Siden de var fra en 2010 modell var de lite slitt og setene var stort sett som nye (minus litt skitt). Det var dog noe som hadde hvilt på baksetet slik at det var en fordypning i de, men dette håper jeg kommer til å komme ut igjen.

Framsetene passet rett inn utenom kontaktene som måtte flyttes over fra de gamle setene. Jeg måtte også legge en ny 12v strømforsyning til korsryggstøtten men dette var ikke så store jobben. Baksetene passet, men hengslene for å legge ned setene var på feil sted. Dette må jeg fikse ved å sette inn noen nye fester, men det kommer.

Jeg er svært fornøye med de nye setene og kjøreopplevelsen ble en helt annen!

Leave a Reply