Sportsoppgradering med nye dempere

Etter lang ventetid kunne jeg endelig hente pakken med nye dempere!

Bestemte meg for en stund tilbake å kjøpe meg noen skikkelige gode dempere og etter mye research falt valget på Bilstein B8 dempere rundt om. Disse er produsert for å monteres på biler som er senket og siden min er senket ca. 45mm så passet det bra med disse. Monteringen gikk som en lek og jeg byttet selvfølgelig fjærbeinslager både foran og bak når jeg først var i gang. Eneste problemet er at jeg har en “squeeke” lyd fra høyre bakdemper som jeg må se på – antar det er noe gummi eller noe slikt som står i spenn…

Edit: “Squeeke” lyden fra høyre bakdemper er nå fikset. Dette var på grunn av at gummien på støvmansjetten lagde lyder når den ble presset sammen. Litt fett så var dette fikset 🙂

Leave a Reply