Garrett GT2860RS og font-montert intercooler!

Fikk tak i en brukt Garrett GT2860RS turbo for litt siden og det var nå på tide å montere den. Siden jeg også monterte nytt grenrør, eksosanlegg og front-montert intercooler så var dette en perfekt kombo.

Litt fikling for å få alle slanger og koblinger til å passe, men det gikk da til slutt.

Resultatet av nytt eksosanlegg, intercooler, turbo og grenrør var fantastisk! Jeg var litt skeptisk til at turboen kom til å bli for stor, men den er helt super å kjøre med! Moment-toppen som K03 turboen hadde rundt 2-2.5k var borte og kurven er nå myk helt fra bunn og det føles som det er litt flere hester som blir frigjort fra ca. 3.5k RPM og helt opp til over 6K (har ikke testet lenger enda). Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med resultatet!

Har også et 3″ innsugsmunnstykke til turboen som skal på ved et senere tidspunkt 🙂

Leave a Reply