Fiksing av fanger etter litt forhastet modding…

Når jeg monterte intercooler for en liten stund siden fjernet jeg litt på frontfangeren for å få satt den på da jeg manglet et par koblinger for å montere den riktig, så dette måtte fikses. Var på Biltema og fikk tak i noe netting som jeg i utgangspunktet hadde tenkt til å bruke som erstatning for sidegrillene på nedre del av frontfangeren. Etter litt vurdering valgte jeg å bare sette inn nettingen der jeg hadde fjernet litt av frontfangeren i stedet for å erstatte hele åpningen. Resultatet kunne ha blitt bedre, men det får holde for denne gang. Ønsker å holde bilen i relativt original stand så langt det går og noen små grill-stykker er billigere enn å få tak i ny fanger 🙂

Monterte også en Cupra-leppe nederst under fangeren, er ikke helt sikker på resultatet, så vi får se hvor lenge den blir sittende.

Leave a Reply